Vårt tilbud

Vil du informere, engasjere, selge eller motivere, er vi de rette til å hjelpe dere.

Studio Utstyr Produksjon Se prisliste

Studio

Sentralt plassert, i Fokusgården i Fredrikstad finner du studioet vårt.

Studioet egner seg meget godt til eksempelvis paneldebatter, intervjuer, podcast med video, livesendinger. eller opplæringsvideoer. Studioet er utstyrt med både en loungeløsning eller hev og senk bordløsning etter ønske.

Vårt studio er utstyrt med takrigg til både lys og kamera og egner seg derfor veldig fint til flerkamera produksjoner.

Lounge

Vår loungeløsning innbyr til en avslappet og uformell setting. Den egner seg godt til intervjuer eller en mindre gruppe for en prat rundt et tema. Med takoppheng vil lys og kameraer være fastmonterte og således bidra til en mer uformell ramme.

Hev og senk bord

Vårt hev og senk bord har gode skinntrukne barstoler. Denne løsningen passer ypperlig til debatter eller diskusjoner mellom flere deltagere, men kan også fint brukes av en person til en appell, en forklaringsvideo eller lignende. 

Greenscreen

Filming på greenscreen, eller chromakey, er en teknikk som brukes i film- og TV-produksjon for å isolere skuespillere eller objekter fra en grønn (eller blå) bakgrunn, slik at de kan plasseres i en annen bakgrunn eller miljø i postproduksjonen.

Greenscreen gir en større kreativ frihet til å sette scenene i forskjellige miljøer og situasjoner, uten å måtte filme på forskjellige steder. Det kan også være en mer kostnadseffektiv måte å lage realistiske og imponerende visuelle effekter på.

Utstyr

Uansett om du skulle ønske en produksjon i vårt studio eller at vi kommer til deg, skal du være trygg på at du blir godt ivaretatt hos oss.

Vi har kamerautstyr for både små og store flerkamera-produksjoner fra både Canon og Panasonic, og kan levere oppløsninger helt opp til 8K.

Lys til produksjonen besørges av et stort utvalg av lamper fra både Godox og Aputure som sørger for dagslys uansett tid på døgnet

Til livesendinger benytter vi oss av profesjonelt utstyr fra Black Magic Design og deres Atem linje.

Alt vårt utstyr kan enkelt pakkes ned og medbringes til deres lokasjon om det er ønskelig. 

Kameraer

ENG (Electronic News Gathering) kameraer er et spesialisert type kamera som brukes hovedsakelig av nyhetsorganisasjoner og dokumentarfilmskapere. De er designet for å være mobile og lette å bruke på stedet, og gir en høy kvalitet på bildene selv under utfordrende lysforhold. Her er noen av funksjonene som gjør ENG kameraer unike:

 1. Håndholdt design: ENG kameraer er vanligvis designet for å være håndholdte, slik at brukerne kan filme på stedet og bevege seg fritt mens de gjør opptak.

 2. Lavt lysnivå: Fordi nyheter og dokumentarfilmer ofte gjøres på stedet under vanskelige lysforhold, har ENG kameraer vanligvis svært sensitive sensorer som kan fange opp gode bilder selv i dårlig lys.

 3. Zoom-objektiver: ENG kameraer har vanligvis kraftige zoom-objektiver som gjør at brukerne kan zoome inn på detaljer og få tette skudd selv fra lang avstand.

 4. XLR-innganger: ENG kameraer har ofte flere XLR-innganger, slik at brukerne kan koble til profesjonelle mikrofoner og ta opp høykvalitets lyd.

 5. ND-filtre: ENG kameraer har ofte integrerte ND-filtre som gjør at brukerne kan justere mengden lys som kommer inn i kameraet, slik at de kan få riktig eksponering under ulike lysforhold.

 6. Batteritid: ENG kameraer har vanligvis lange batteritider, slik at brukerne kan filme i lange perioder uten å måtte bytte batteri.

ENG kameraer brukes ofte i situasjoner der hastighet og bevegelse er viktige faktorer, som nyhetssendinger, sportsdekning og dokumentarfilmer på stedet. De gir fleksibilitet og mobilitet for filmskapere som ønsker å fange opp hendelser og historier der de skjer, og gir høy kvalitet på bildene selv under krevende forhold.

Lydutstyr

Godt lydutstyr er en essensiell del av enhver filmproduksjon. Det kan være forskjellen mellom en film med profesjonell lyd og en som høres amatørmessig ut. Det finnes en rekke forskjellige typer lydutstyr som kan brukes av filmskapere, inkludert mikrofoner, opptakere, mixere og høyttalere.

Vi bruker lydutstyr fra blant annet Zoom, røde Sennheiser og Sony og innbefatter alt du måtte trenge fra mikrofoner, myggmikrofoner, opptakere og miksere.

Godt lydutstyr er viktig for å sikre høy kvalitet på lydopptakene i en filmproduksjon. Det er viktig å velge utstyr som passer til produksjonskravene og behovene, og som gir klar og naturlig lyd. Ved å investere i godt lydutstyr, kan du forbedre den samlede kvaliteten på produksjonen og gi seerne en mer engasjerende og underholdende opplevelse.

Lysutstyr

Lysutstyr er en essensiell del av enhver filmproduksjon. Det riktige lysutstyret kan bidra til å skape den riktige stemningen og estetikken for hver scene, samtidig som det kan hjelpe med å forbedre kvaliteten på opptakene. Det finnes en rekke forskjellige typer lysutstyr som brukes i studioet, inkludert lyskilder, stativer og tilbehør.

Godt lysutstyr er viktig for å sikre høy kvalitet på opptakene i en filmproduksjon. Det er viktig å velge utstyr som passer til produksjonskravene og behovene, og som gir riktig mengde lys og riktig type lys for hver scene. Vi har investert i godt lysutstyr, som kan forbedre den samlede kvaliteten på produksjonen ytterligere og gi seerne en mer engasjerende og underholdende opplevelse.

Produksjon

Fra ide til ferdig produkt

Vi kan ta hånd om hele prosessen – fra utvikling av ide, manus og storyboard til produksjon, opptak og klipping. Det er viktig for oss at du føler at du er en del av prosessen og vi ønsker derfor en tett dialog gjennom alle fasene av produksjonen uansett størrelse på denne. 

Preproduksjon

Preproduksjon i filmproduksjonen refererer til planleggingen og forberedelsene som skjer før selve innspillingen starter. Det er en viktig fase i produksjonsprosessen, da det kan bidra til å sikre en jevn og effektiv innspilling.

Her er noen av de viktigste elementene i en slik fase:

 1. Manus og storyboard
 2. Location scouting
 3. Casting
 4. Produksjonsdesign
 5. Budsjett og tidsplan

Gjennom preproduksjonsfasen kan vi finjustere og forberede alle elementene i filmproduksjonen, og sikre at de er klare til innspillingen starter. Dette kan bidra til å minimere problemer og forsinkelser under innspillingen og gi en mer effektiv og vellykket produksjon.

Produksjonsfasen

Produksjonsfasen i filmproduksjonen refererer til den perioden når filmen faktisk blir laget, fra starten av innspillingen til siste scene er filmet og utstyret er pakket ned.

Under produksjonsfasen er det viktig å ha riktige folk på plass, både på set, men også noen til å ta seg av de tingene som ikke filmes. Det er også viktig å ha alt nødvendig utstyr og rekvisitter på plass før innspillingen starter.

I løpet av produksjonsfasen er det mange elementer som må tas i betraktning, inkludert:

 1. Innspilling
 2. Lydopptak
 3. Lyssetting
 4. Set dressing
 5. Scheduling

Effektiv planlegging er en viktig faktor for å produsere en høy kvalitetsfilm, som publikum vil sette pris på.

Postproduksjon

Postproduksjon er den fasen av filmproduksjonen som skjer etter at filming er ferdig. Denne fasen omfatter redigering, fargekorrigering, lyddesign, spesialeffekter, musikk og produksjon av den endelige versjonen av filmen.

Her er noen av de viktigste trinnene i postproduksjonsprosessen:

 1. Redigering: Redigering er en av de viktigste trinnene i postproduksjonen. Det er her filmskaperen bestemmer hvordan filmen skal se ut og hva som skal inkluderes. Redigeringsprosessen involverer ofte å klippe og lime sammen forskjellige scener for å danne en sammenhengende historie.

 2. Fargekorrigering: Fargekorrigering er en viktig del av postproduksjonsprosessen, da det bidrar til å gi filmen den ønskede visuelle stilen og følelsen. Fargekorrigering involverer justering av farge og lysstyrke for å oppnå det ønskede utseendet for filmen.

 3. Lyddesign: Lyddesign er en annen viktig del av postproduksjonen, da det bidrar til å gi filmen en autentisk lyd. Lyddesign involverer ofte redigering av lydeffekter, musikk og dialog, og kan inkludere opptak av nye lyder for å forbedre kvaliteten på lyden.

 4. Spesialeffekter: Spesialeffekter kan bidra til å gjøre filmen mer visuelt interessant og engasjerende. Dette inkluderer alt fra visuelle effekter til pyroteknikk, og kan være en viktig del av postproduksjonsprosessen.

 5. Musikk: Musikk kan ha stor innvirkning på hvordan filmen blir oppfattet av publikum. Musikk kan inkludere alt fra en original score til lisensiert musikk, og kan være en viktig del av postproduksjonsprosessen.

Til sammen bidrar alle disse trinnene til å skape den endelige versjonen av filmen, og kan ha stor innvirkning på hvordan filmen blir oppfattet av publikum. En effektiv postproduksjonsprosess kan bidra til å forbedre kvaliteten på filmen og sikre at den når sitt potensial.

Prisliste

For elementer som ikke er oppført, kan du kontakte Ansvarlig Produsent Dennis Winther på telefonnummer 47 17 58 17

*Ved oppdrag utenfor Fredrikstad beregnes kjøregebyr og bomgebyr tilsvarende statens satser

1 Kamera Livestream
 • 1001 – 1-kamera – 1 time (Enkel livestream – 1-2 personer) – Kr 11.990,-
 • 1001-2 – 1-kamera – 2 timer (Enkel livestream – 1-2 personer) – Kr 14.900,-
 • 1001-3 – 1-kamera – 3 timer (Enkel livestream – 1-2 personer) – Kr 17.900,-
 • 1001-4 – 1-kamera – 4 timer (Enkel livestream – 1-2 personer) – Kr 18.900,-
2 Kamera Livestream
 • 1002 – 2-kamera – 1 time (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 14.990,-
 • 1002-2 – 2-kamera – 2 timer (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 17.090,-
 • 1002-3 – 2-kamera – 3 timer (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 19.190,-
 • 1002-4 – 2-kamera – 4 timer (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 21.290,-
1 Kamera opptak
 • 1003 – 1-kamera – 1 time (Pre-produsert stream – 1-2 personer) – Kr 10.990,-
 • 1003-2 – 1-kamera – 2 timer (Pre-produsert stream – 1-2 personer) – Kr 11.990,-
 • 1003-3 – 1-kamera – 3 timer (Pre-produsert stream – 1-2 personer) – Kr 12.990,-
 • 1003-4 – 1-kamera – 4 timer (Pre-produsert stream – 1-2 personer) – Kr 13.990,-
2 Kamera opptak
 • 1004 – 1-kamera – 1 time (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 13.990,-
 • 1004-2 – 1-kamera – 2 timer (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 14.990,-
 • 1004-3 – 1-kamera – 3 timer (Flere mennesker/mye interaksjon)- Kr 15.990,-
 • 1004-4 – 1-kamera – 4 timer (Flere mennesker/mye interaksjon) – Kr 16.990,-
Videokonferanse (Stream)
 • 1005 – 1 time (Deltakere på ulike lokasjoner eller hjemmekontor) – Kr 7.900,-
 • 1005-2 – 2 timer (Deltakere på ulike lokasjoner eller hjemmekontor) – Kr 8.950,-
 • 1005-3 – 3 timer (Deltakere på ulike lokasjoner eller hjemmekontor)- Kr 10.000,-
 • 1005-4 – 4 timer (Deltakere på ulike lokasjoner eller hjemmekontor) – Kr 11.050,-
Webinar i studio (Livestream/Opptak)
 • 1006 – 1 time (Stream eller opptak i vårt studio i Fredrikstad) – Kr 11.990,-
 • 1006-2 – 2 timer (Stream eller opptak i vårt studio i Fredrikstad) – Kr 12.950,-
 • 1006-3 – 3 timer (Stream eller opptak i vårt studio i Fredrikstad)- Kr 14.000,-
 • 1006-4 – 4 timer (Stream eller opptak i vårt studio i Fredrikstad) – Kr 15.050,-
Opplæringsfilm
 • 1007 – Enkel (Enkelt opptak med enkel grafikk) – Kr 20.000,-
 • 1007-2 – Medium (Opptak med grafikk, illustrasjoner) – Kr 40.000,-
 • 1007-3 – Avansert (Med grafikk, illustrasjoner, video og greenscreen) – Kr 70.000,-
Kundereferanse
 • 1008 – Enkel («Målgruppen» deler sin opplevelse – Enkel video) – Kr 7.500,-
 • 1008-2 – Medium («Målgruppen» deler sin opplevelse – Mer innhold) – Kr 20.000,-
 • 1008-3 – Avansert («Målgruppen» deler sin opplevelse – Mye innhold) – Kr 50.000,-
Produktfilm
 • 1009 – Enkelprodukt (Flere filmer – Pris pr. enkel film) – Kr 5.000,-
 • 1009-2 – Liten produksjon (Lengre film av produktet) – Kr 15.000,-
 • 1009-3 – Medium produksjon (Film av produktet og presentasjon)- Kr 35.000,-
 • 1009-4 – Stor produksjon (Produktet, skuespillere, animasjon e.l) – Kr 80.000,-
Livestream Ekstern/Studio/Scene
 • 1010 – Seminar, konsert, kurs, foredrag, Kick Off – 1 time – Kr 5.000,-
 • 1010-2 – Seminar, konsert, kurs, foredrag, Kick Off – 2 timer – Kr 12.100,-
 • 1010-3 – Seminar, konsert, kurs, foredrag, Kick Off – 3 timer – Kr 14.200,-
 • 1010-4 – Seminar, konsert, kurs, foredrag, Kick Off – 4 timer – Kr 16.300,-
 • 1010-5 – Seminar, konsert, kurs, foredrag, kick off – Hel dag – Kr 22.500,-

Har du spørsmål?

Kontaktskjema
Tilbake til toppen